Sponsor

22 Ocak 2018 Pazartesi

2018 En iyi 5 ek kazanç yolu


İnternet üzerinden ek kazanc kazanmanın yolları nedir?Nasil internet üzerinden para kazanırsın?

Günümüz şartlarında tek çalışan aile reisinin bir maaşla evin ihtiyaçlarına yetişmesi neredeyse imkansız hal
almaya başladı.Durum böyle olunca düşük gelirli tek çalışan aile reisi ek gelir nasıl kazanırim diye kara kara düşünürken bir anda nasıl ek gelir kazanılır yazımızla karşılaştı.Uzulme reis ben sırasıyla anlatmaya başlıyorum inşallah yardımcı olabilirim.

Sırasıyla ek gelir kazanmak yolları.
1.YouTuber
YouTuber olmak sanıldığı kadar zor değildir.Sizin hayal gücünüz ve becerilerinize bakıyor.Evinizin bir köşesini bu iş için çekim yapılır hale getirip hobilerinizi çekip YouTube kanalımız da paylaşın.Kisa zaman içinde belki beklentinizi karşılamayacak ama uzun vadede çok faydalarını göreceksiniz.Abone sayımız ve videoların izlenme sayıları arttığı zaman para kazanmaya baslayacaksiniz.Simdiden kolay gelsin.Emek olmadan kazanç olmaz.

2.Blog Açmak
Resim çekmeyi seviyorsanız  resimleri yayinla,yemek yapmayı  seviyorsaniz yemek tarifi yayinla,Makale yazmak benim işim diyorsaniz.Guncel içerikler oluşturup yayınlayın ziyaretçi sayısını yukseltiginiz andan itibaren Adsense yada başka reklam ajanslarından reklam alin  para kazanmaya başlayin.

3.Instagram
El işi becerinize güveniyorsanız ürettiğiniz dantel,el örgüsü eşyalar,süsleme,dekorasyon ürünlerini buradan tanıtarak yapacağınız satışlardan ek kazanç saglarsiniz.

4.Stok fotografciligi
Bu yöntem çok az kişi tarafından bilinir.Fotoğraf çekerek para kazanıldığını duymuş olabilirsiniz. Ama çektiğiniz fotoğrafları belli sitelere yükleyerek indirilmesi karşılığında, para kazanıldığını duymamış olabilirsiniz. Stok fotoğrafçılık olarak adlandırılan bu iş, Silikon Vadisi’nin tanınmış isimlerinden olan Jon Oringer tarafından keşfedilmiştir. Jon, öyle bir zamanda böyle bu işi keşfetmiştir ki Silikon Vadisi’nin ilk milyarderi olarak anılmaktadır. 2003 yılında başlattığı stok fotoğrafçılık, günümüzde çok yaygındır. Birçok stok fotoğrafçılık sitesi bulunmaktadır ve buralarda çektiğiniz kareleri satarak para kazanabilirsiniz.

İnternette görsel arama yaptığınız zaman, bazı resimlerin üzerinde yazı olduğunu görürsünüz. Bu resimlerin, yazısız halini alabilmeniz için belli bir ücret ödemeniz gerekiyor. Bu şekilde hem aracılık yapan site hem de resmin sahibi para kazanıyor. Eğer fotoğrafçılık, çizim, grafik tasarım gibi konularda yeteneğiniz varsa bu şekilde para kazanabilirsiniz.

5.Mantar yetistirin
Bazı mantar türleri, son derece nadir bulunurlar; ama çok da faydalıdırlar. Aynı zamanda doğal yaşamında bulduğunuz bir mantarın gerçekten yararlı mı, yoksa zehirli mi olduğunu da bilmiyor olabilirsiniz. İşte bu noktada, mantar yetiştiriciliği devreye girmektedir. Özel koşullarda yetiştirilen mantarlar, birçok sektörde kullanılmaktadır. İstiridye mantarı yetiştiren kuzenlerin haberini belki de görmüşsünüzdür. İşte sizler de bu yolu izleyerek, iyi bir gelir elde edebilirsiniz.

Hangi tür mantarı, nasıl bir ortamda yetiştireceğinizi öğrendikten sonra kolay bir şekilde işi yürütebilirsiniz. Çünkü mantarlar, gerekli ortamı buldukları zaman, kolayca üreyen canlılardır. Eğer bu noktada bir hata yapmazsanız iyi bir sonuç elde edebilirsiniz. Ayrıca doğru yerlerle bağlantı kurarak, tatmin edici bir gelir elde etmeniz de mümkün olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder