Sponsor

25 Ocak 2018 Perşembe

Milli gurur Tulpar /Tulpar nedir Özellikleri nelerdir


Tulpar Nedir?Tulpar zırhlı aracinin özellikleri nelerdir?Tulpar hangi firma tarafından üretiliyor.


En son teknolojiye sahip,Milli silah ve askeri araç üreten firmalarimiz Dünya savunma fuarlarında,Ülkelerin savunmasına talip duruma geldiler.
Bu firmalardan olan Otokar firması zırhlı araç üretiminde Türkiye'nin ihtiyacı olan zırhlı araç üretimini göğüsleyen firmamız Tulpar gözleri üzerine çekiyor.Otakar firmasının üretimi Tulpar özellikleri nedir inceleyelim.

TULPAR; muharebe sahasında yeni nesil tanklara etkin destek verebilen, meskun mahal görevleri de dahil her türlü görev için mürettebata ve taşıdığı personele sınıfının en üstün balistik ve mayın korumasına haiz, indirilmiş manga personeline üstün ateş desteği sağlayabilen, en sert iklim koşullarında ve ağır arazi şarlarında üstün hareket kabiliyeti sunan, meskun mahal ve barış gücü operasyonları da dahil farklı görevlere uygun çok amaçlı bir araç platformu olarak tasarlanmıştır.


Muharebe sahasında ihtiyaç duyulabilecek tüm görev donanımlarını standart olarak sunan TULPAR, A400M ile taşınabilirlik, modüler koruma yapısı, elektronik alt yapı ve düşük siluet gibi teknik ve taktik özellikleri ile geleceğin zırhlı muharebe aracıdır.


Geniş iç hacmi, yüksek taşıma kapasitesi ve esnek mimarisi ile gelecekte ortaya çıkabilecek zırh ve görev donanımı ihtiyaçlarına cevap verebilecek genişleme kapasitesine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder