Sponsor

21 Ocak 2018 Pazar

Neden Afrin operasyonu yapiliyor


Neden Afrin operasyonu yapiliyor?Türkiye Suriye içerisinde neden operasyon yapıyor.Afrin operasyonu yapılmasının bu kadar önemli olmasının sebebi.Devlet bütün silahlı unsurlarını niçin seferber etti?Sorular çok cevap.

Afrine yapılan sinir dişi müdahale tek başına ele alındığında anlamı ve önemi bazılarımız için anlaşılmaz ve gereksiz bir operasyon gibi gelebilir. Olayları hızlı ve net olarak ele alıp cevaplamaliyiz.Amaclar ve gayeleri iyi anlamamız lazım.İcimize donelim.

Feto yargısı devrede.Turk silahli kuvvetlerinin kahraman askerleri vatan haini ilan edildi balyoz ve ergenokon adi altinda davalarla yargilanip senelerce iceride tutuldular.İlk ayak tamamdi amac silahli kuvvetleri zayiflatmak.Feto'nun kontenjan askerlerini Turk silahli kuvvetlerine yerlestirmekti amac hedefine ulasmisti ve Türk silahli kuvvetleri zayiflatilmisti.

Sıra devletin zayıflamasi yıkımın hizlandirilmasi.Yil 2013 Yine Feto devrede bu sefer görev kendine bağlı polisleri üstlendi.Yesili masumane şekilde savunan göstericiler Taksim'de toplandılar durum gayet sakindi insanlar sade bir protesto yapıyorlardı.Ama ne olduysa bu insanlara aşırı bir müdahale yapıldı ve günlerce sürecek yıkım ve zarar getirecek eylemlere dönüştü.Amac var olan hükümeti kitlesel olaylarla düşürmek amacına ulaşamadı.

17 ve 25 Aralık operasyonları amaca ulaşmayan kitlesel ayaklanmaların yerini alacak ikinci ayak uygulama.feto'nun kendi para transferleri kayıt altına alınıp hükümeti yıkmak amaçlı manipüle edildi.Amac hükümetin önemli isimlerini içeri alıp yargılamak.İstikrarsizligi cugaltmak devleti yavaşlatıp yıkımı hizlandirmakti.Basarili olamadılar.

Yanlız bu olaylar yaşanırken gozden uzak farlı bir yöntem devredeydi.Azili suçlular bir kapıdan girip öbür kapıdan çıkıyorlar toplum içersinde suç olaylarını cugaltmak, toplum içi travma yaratıp piskolojik baskıya maruz birakmakti.Feto bu planı kendi hakim,savcı,polislerle iyi bir şekilde organize ediyordu. Saldırılar durmaksızın devam ediyordu.

Hukumetin terörü bitirmek için başlatmış olduğu çözüm cabalari sürekli sabotaj edilerek baltalamaya çalışıldı.Sozlu,yazili ve silahlı eylemlerle masum insanlarımızı vurdular ve terörü Ulkemiz'de tekrar hortlattilar. Siyasi söylemlerle ayrımcılık ve terör severlik yapan parti mensupları yaptıkları konuşmalarla kurt halkını manipüle etmeye başladı.Bagimsizlik ve özerklik soylemleri giderek artmaya başladı.Cukur ve hendeklerle karşılaştık farklı bir boyutta terör olayı lanse edilmeye başlandı.Turkiye Cumhuriyeti Türk Silahli kuvvetleri'nin vatansever askerleri ve polisleri sayesinde olaylar sivil halkın burnu kanamadan sonlandırıldı.

Her defasında yaptıkları girişimler,Hükümeti ortadan kaldırma ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ortadan kaldırma çabaları sonuçsuz kaldikca çılgınlık seviyeleri artmaya basladi.Ulkemiz'de ardı sıra bombalar patlamaya başladı. Ciddi anlamda halk üzerinde piskolojik baskı uygulanmaya başladı. Hedef ekonomi,çok hızlı büyüyen Türkiye ekonomisini al aşağı etmek halkı ekonomik baskı altına alıp devlete bakışlarını etkileyip,desteği zayıflatmakti çünkü bir sonraki planda halkın desteği zayiflamasi gerekiyordu.

 15 Temmuz 2016 Darbe girişimi devreye sokuldu.Kahraman milletimiz sayesinde bastırıldı.Basaramadilar.

Bunca yapılan ve başlarız olan operasyonlar başarılı olsaydı.

Desteklenen terör örgütleri sinir iclerimize girmiş toprak almaya başlamıştı. Onları engelleyecek ne bir silahlı kuvvet,polis,meclis,hükümet yani Devlet olmayacaktı.Amac Türkiye Cumhuriyeti'nin ortadan kaldırmakti.Basaramadilar.Cunku dik duruldu,metanetli olundu Turk'un vatan aşkının bu şekilde denaasina isledigini tahmin edemediler.

Bu sefer daes ile mücadele adı altında ypg,pyd gibi pkk uzantısı olan terör gruplarına Turkiye vermedikleri silahları binlerce tırla sevk etmeye başladılar.Amac Türkiye içersinde bulunan kurt vatandaşlarımızı ayaklandirip dışarıdan oluşturdukları terör ordusuyla saldirmakti.İnsallah devletimizin dik duruşu yapılan bu planlarında bozacaktır.Bu planların bozulması için Devletimiz sinir ötesi bu Askeri harekatı icra etmekte.Avfrin harekatı önem arz etmektedir.Allah askerimizin ve devletimizin yar ve yardımcısı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder