Sponsor

13 Şubat 2018 Salı

İnternete bağlı kıyafetler geliyor


İnternete bağlı kıyafet

Teknoloji gittikçe kişiselleşiyor.Masa üstü bilgisayarla başlayan internet kullanımı,cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla internetin kullanımını her yerden ulaşılabilir duruma gelmesini sağladı ve böylece internet kullanımının insan yaşamına faydalı araştırmaların sayısında artış oldu.

En son bilim insanlarının geliştirdiği giyilebilir interneti insanlığın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

2025'e gelindiginde,insanların %10'unun internete bağlı giysileri kullanmaya başlayacağı,giyilebilir cep telefonu kıyafetlerin satışının başlaması bekleniyor.

Bu giyilebilir internet erişimi olacak kıyafet sayesinde,ter yoğunluğu,kalp atışı,solunum yoğunluğu gibi verileri toplayıp gerçek zamanlı yapmanız gereken egzersiz verilerini size sunacak.

Sağlık yanı sıra giyilen internete bağlı kıyafet sayesinde,kayıp olan çocuğunuz yada yakininiza kolayca ulaşmanızı sağlayacak .

Engelli vatandaşların günlük hayatlarında engelleri aşmasına yardımcı olacak internete bağlı kıyafet, sosyal hayatlarını etkileşim içersinde aktif olmalarını,öğrenmelerini ve yeni deneyimleri edilmelerine olanak sağlayacak.

Filmlerde gördüğümüz sahneleri artık gerçek yaşamda çevremizde oldukça fazla göreceğiz.Simdiden kendimizi bu değişimlere alıştırmalıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder