Sponsor

15 Şubat 2018 Perşembe

Xperia XZ Premium / Sony cep



Sony Xperia ailesinin yeni üyesi Xperia XZ uygun fiyatlı tasarım harikası kolay kullanıcı dostu tasarım.Fotograf tutkunlarının çok seveceği Xperia XZ fotograf çekim kalitesiyle sizi büyüyecek.

Cep telefonu severlerin son zamanlarda ilgisini üzerine çeken Xperia XZ Akıllı cep telefonu'nu tanımaya ne dersiniz buyrun Xperia XZ hakkında derlenen bilgilere göz atınız.



Sony Xperia XZ Akıllı Telefon

Yeni göz bebeğimiz
Xperia XZ
harika bir akıllı telefonun temel özelliklerini kusursuz hale getirir. Teknolojik yeniliklerle dolu Xperia XZ; bir profesyonel fotoğrafçı kamerasına, uzun ömürlü bir pile ve size ayak uyduracak akıllı özelliklere sahiptir. Ve bunların tümü göz alıcı, yenilenmiş bir tasarımda sunulmaktadır.

Gelişmiş kamera teknolojimiz bir akıllı telefonda
Üç kat daha hassas bir kamera
Xperia XZ, diğer Xperia akıllı telefonlarından tanıdığınız gelişmiş fotoğrafçılık teknolojileriyle donatılmıştır. Bunun yanında, zorlu koşulları analiz edip onlara uyum sağlayarak mükemmel çekimler yapması için üçlü görüntü algılama teknolojisini de ekledik.
  Görüntüleme sensörü
Konunuzu odakta tutmak ve net bir şekilde yakalamak için gelecek hareketi önceden tahmin eder.
Lazer Otomatik Odaklama sensörü
Nesneye olan uzaklığı ölçerek zorlu ışık koşullarında net görüntüler sağlar.


RGBC-IR sensörü
Beyaz dengesini ayarlamak ve renkleri doğal canlılıkta yakalamak için görünür renk ve Infrared bilgisini ölçer.
 
Hayat hızla akıp gidiyor. İşte buna ayak uyduracak bir kamera.
Hareket eden nesneleri her ışık koşulunda yakalayın
Hayattaki en iyi konular, nadiren uzun süre sabit kalır. Xperia XZ, hareket eden nesneleri bile anı kaçırmadan fotoğraflamanıza olanak tanır. Bir görüntüleme sensörü ile bir lazer otomatik odaklama sensörünün gücünü birleştirerek anı az ışıkta bile en keskin detaylarla ölümsüzleştirebilirsiniz.
 
Filtre kullanmamanız için yalvaran renkler
Her ışık koşulunda gerçekçi renkler
İster parlak güneş altında ister iç mekanda olun, RGBC-IR sensörümüz inanılmaz derecede doğru renkler sunar. Her türlü ışık koşulunu analiz ederek ona uyum sağlar ve renkleri, gerçek hayatta gördüğünüz gibi yeniden üretir. Böylece paylaşmadan önce resimlerinizi rötuşlamanıza gerek kalmaz.
 

Göz kırpışı kadar hızlı
Şimdiye kadarki en hızlı kameramız, 0,6 saniyede bekleme modundan çekime geçer.
Az ışıkta çekim yapabilen 13 MP selfie kamerası
Daha keskin selfie'ler için önde iki haneli megapikseller ve az ışık sensörleri ve geniş açılı lens.
  Xperia XZ Tasarımı
Hayat için kusursuz bir şekilde tasarlandı
Xperia XZ cihazının sade tasarımı, hayatınıza kusursuz bir şekilde uyum sağlar. Yuvarlak şekli tutmayı kolaylaştırırken çarpıcı renkleri tarzınızı göz alıcı bir şekilde tamamlar.

Xperia XZ çarpıcı renk seçenekleriyle sunulur. Arka yüzey, dış kaplamaya derinlik, parlaklık ve ışıltı katan yüksek saflıkta ALKALEIDO™ metalden üretilmiştir.
 

Sadece su
Sony'nin suya karşı dayanıklı1 tasarımı sayesinde artık biraz suyu dert etmeyeceksiniz. Xperia XZ, günlük hayatın bir parçası olan sıçramalara karşı dayanmak üzere üretilmiştir. Artık ani dökülmeler ya da beklenmeyen sağanaklar konusunda endişelenmenize gerek yok.
 
Xperia XZ Zekası
Gün geçtikçe daha da akıllı hale gelen bir telefon
Xperia XZ, siz onu kullandıkça daha akıllı ve daha kişisel hale gelen bir akıllı telefondur. Telefonunuz, onu kullanma şeklinizi öğrenip buna adapte olarak size şimdiye kadarki en iyi akıllı telefon deneyimini yaşatır.
 

Uyarlanabilir şarj
Şarj etmek pilinize zarar verebilir, fakat çoğu akıllı telefonunun aksine Xperia XZ, pilin zarar görmesini önlemek için akıllı şarj etme özelliğini kullanır. Şarj etme düzeninizi öğrenerek bu düzene uyum sağlar ve pil kullanım ömrünü iki katı kadar uzatır.

Xperia ipuçları
Xperia XZ, onu nasıl kullandığınızı otomatik olarak anlar ve deneyiminizi iyileştirmek için izniniz dışında gösterilmeyen, bağlamsal ipuçları sunar. Fotoğrafçılar için kamerayla ilgili ipuçları, bir şeyler okurken ekranla ilgili ipuçları ve Smart alarm bunlardan yalnızca birkaçıdır.

Akıllı Temizleyici
Xperia XZ, en çok hangi uygulamaları kullandığınızı öğrenir. Kullanılmayan uygulamaların otomatik olarak devre dışı bırakılması ve önbelleğin temizlenmesiyle akıllı telefonunuz her zaman ideal hızda çalışır.
     
Teknik ozellikleri

Model :XZ
Boyut:146 x 72 x 8,1 mm
Ön Kamera:Var
Ağırlık:161 gr
Bluetooth:Var
Dokunmatik Ekran:Var
Ekran Tipi:Full HD 1080p
Pil Tipi:Qnovo Adaptive Charging
GPS:Var
Arttırılabilir Hafıza:Var
Ram Kapasitesi:3 GB
Çift Sim:Yok
Desteklenen Hafıza Kartı:microSD
Arttırılabilir Hafıza Kapasitesi:32 GB
İşletim Sistemi:Android
Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı):Var
Su Geçirmezlik:Yok
Video Oynatma Özelliği:Var
Kamera:Var
Ön Kamera Çözünürlüğü:13 MP
Pil Kapasitesi:2900 mAh
Video Kayıt:Var
Mobil Bağlantı Hızı:4.5G
Ürün Menşei:ÇİN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder